Secure State AB och Region Östergötland tecknar ramavtal för IT-säkerhetstjänster

14 Dec 2016 13:00

Informationssäkerhetsföretaget Secure State AB har tilldelats ramavtal med Region Östergötland omfattade både informationssäkerhetsspecialister och it-säkerhetstekniker. I sin helhet omfattar avtalet IT-konsulttjänster för hela Region Östergötland, inklusive Östgötatrafiken. Ramavtalet med optioner sträcker sig fram till år 2020.

-Vi är mycket glada över att bli utvalda för att fortsätta bidra till säkerheten inom Region Östergötland. Vi har mer än 15 års erfarenhet av informationssäkerhetsfrågor inom hälso- och sjukvårdssektorn och ett specialistteam för eHälsa, säger Ulrika Nilsson, VD på Secure State AB.

Region Östergötlands mest omfattande uppdrag är att erbjuda länsinvånarna en god hälso- och sjukvård och tandvård utifrån ett hälsofrämjande synsätt. Region Östergötland leder också det regionala utvecklingsarbetet för långsiktig och hållbar utveckling i regionen inom områden som näringsliv, kultur, infrastruktur, landsbygd och kollektivtrafik.

Secure State har i dagsläget kontor i både centrala Stockholm och Norrköping. Under hösten utökar företaget sitt kontor i Stockholm och rekryteringsprocessen är ingång för att hitta fler medarbetare.

-Vi växer vidare med både nuvarande och nya kunder såväl nationellt som internationellt. Det är ett bevis för att det arbete vi utför behövs och blir att våra tjänster inom informationssäkerhet blir viktigare i dagens moderna informationssamhälle, säger Ulrika Nilsson, VD på Secure State AB. 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ulrika Nilsson, VD
Tfn: 011-12 25 40
[email protected]
www.securestate.se


Author:

Daniel Lester, Marketing Coordinator

+46-706-02 44 02

[email protected]